24/7 Alarmnummer030 753 91 11
 

Zware berging

Dankzij het uitgebreide wagenpark en de ruime specialistische kennis is geen bergingsklus te groot voor Collewijn. De afdeling zware berging kan moeiteloos worden ingezet voor:

  • Vrachtwagens
  • Touringcars
  • Opleggers


Multifunctionele zware bergingsauto's voorzien van roterende kranen en treklieren zijn 24 uur per dag beschikbaar voor de meest uiteenlopende bergingsklussen.


Als gecertificeerde zware berger wordt Collewijn regelmatig ingezet door het Centraal Meldpunt Vrachtautoberging (CMV) voor incidenten op het rijkswegennet, waarbij de insteek is dat de weg zo snel mogelijk weer vrij moet zijn voor overig verkeer.

De voertuigen zijn voorzien van alle gereedschappen en bergingen worden dan ook vrijwel in alle gevallen zelfstandig uitgevoerd. De expertise van de medewerkers in combinatie met het up-to-date bergingsmaterieel zorgt daarvoor. Het spreekt voor zich dat naast aandacht voor het voertuig ook gewaakt en gezorgd wordt voor de lading.


Luchtkussenberging
Collewijn heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in luchtkussenberging. Deze methode van berging is uitermate geschikt voor gekantelde vrachtwagens en trailers. Door middel van de luchtkussens kan de vrachtwagen of trailer worden gelift, zodat deze geleidelijk op zijn wielen terechtkomt zonder vervolgschade aan het materiaal en/of de omgeving.

Ook voor zware berging draaien we onze hand niet om. Dus heeft u problemen bel dan direct 030 753 91 11!

Bus en vrachtwagen berging

Ook voor zware berging draaien we onze hand niet om

Neem snel contact met ons op via 030 753 91 11

Contact opnemen
 

Wij helpen
u vooruit!